+31 (0) 342 83 50

Ziederij 1

1185 ZD  Amstelveen

Nederland

  • LinkedIn Ellermeyer Trading

Find us on LinkedIn

© 2019 by Ellermeyer Trading

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Linkedin - Ellermeyer Trading

OVER ONS

"advies service flexibel samenwerken"

Ellermeyer Trading B.V. vertegenwoordigd een breed en gevarieerd  assortiment consumenten producten in de Benelux. 

Tot voor kort was de handelsonderneming een onderdeel van Ellermeijer B.V. (opgericht in 1946).

 

Sinds 2018 zijn de distributie activiteiten ondergebracht in een aparte onderneming Ellermeyer Trading B.V. om zo beter op de steeds veranderende behoeftes van zowel klant als consument in te kunnen spelen.

Ellermeyer Trading richt zich vooral op mobiliteit voor baby's en jonge kinderen. Daarnaast bieden wij enkele fraaie seizoen artikelen voor de automotive.

Al onze producten voldoen aan de daarvoor gestelde Europese normen. Daarbij controleren wij continu of deze artikelen verantwoord zijn geproduceerd.

Vanuit Amstelveen werken wij met een klein team van enthousiaste mensen met als doel om samen met onze afnemers te zorgen voor tevreden klanten.

Onze collectie is continu in ontwikkeling en wordt vaak aangevuld met nieuwe items. Een groot deel van het assortiment is uit voorraad binnen 24 uur leverbaar.

In overleg kijken wij altijd naar de best mogelijke samenwerking. Wij zijn flexible en passen ons graag aan aan de wensen van de klant.

Meer weten?

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Heeft u interesse neem dan contact met ons op. We zijn dagelijks bereikbaar via info@ellermeyertrading.nl of bel +31 (0) 20 342 83 50.